Най-красивият острови в света

Някои твърдят, че след може би мостс смъртта в рая. Един от най-красивите острови на света потвърждава обаче, че рая може да бъде открит, докато е още жив, а също така не трябва да напусне тази планета

island2

Уважаеми пътуване, както и издания за туристите, както всяка година, в действителност са създадени множество оценки на своите читатели да изберат най-добрите в града, хотели, полети, терминали, или, накрая,– най-привлекателните острови в света. И привлекателните острови в тази книга.

Този вид свиване голямо, но се приготвя за пътуване, както и за туристите, е един от най-известните. Се основава предимно на коментар за по-запалените градинари, които проверихме на място ще имат възможност да погледнете на себе си през очите. Един от най-красивите острови в света е Т и след това на базата на безброй гласове.

Всеки от водещите 10 на най-красивите острови в света, е уникален по своята собствена метод. Някои прекрасни места за гмуркане, други остри очи с кристално чиста вода и дивата растителност, а също така други много по същото време, достъп до вода и планини. Списъкът е бил на острова, на името на когото всички наричат такива, чиято популярност все още не е достатъчно голям. Всичко, въпреки това, има един момент като цяло-те са изключително атрактивни.
Наличието на най-голямата в света коралов риф в класацията трябва да ошарашить на никого, ако имате, това по-скоро се дължи на доста ниско ниво. Хиляди малки острови, прекрасни животни, както и богат избор от екзотични видове риби … красиви бариерни рифове-истински рай,

island

особено за любителите на гмуркане

Кауа, както и Този на американския остров, разположен в Тихия океан. Неговите забележителности годишно въвеждат в безброй туристи от цял свят. На тези атракции е значително и сред най-важните са: джунгли, плажове, водопади, планини, море … всичко това на един остров.

Мауи е допълнителен американски остров, вторият по големина в архипелага на Хавайските острови. На острова се намира активни вулкана Халеакала в размер на 3056 m над морското равнище. М.
Реалността е, че Тасмания не се кача на платформа е комбинация от някои могат да ви изненадат. Остров край източното крайбрежие на австралийския континент вече няколко години си мислех за това, че един от най-красивите в целия свят. Една четвърт от площад Тасмания пустинята. На острова На нищо не липсва: хълмове, гори, както и брегови линии.

island3

Малдивите-това не е важно, най-вероятно, за всички присъстващи. Красив остров от веригата коралови острови в Индийския море са проверили посетители през цялата година, тъй като температурата тук рядко пада под 23 градуса по Целзий, както и najchłodniejszych месеца. Малдивите са известни с кристално чиста вода и елегантни курорти. Заслужава да се види, най-малко, когато в живота си.

Бали-това е допълнителен остров, който се радва на отлична репутация в интернет, а също така и години заема водеща в размер на този вид смеси. Този индонезийски остров в малък архипелаг Големи Sunda острови. Привлича туристи от цял свят, особено тези от най-богатите, но, от друга страна е и целта на митрополит фенове на индуизма, предложиха на видимост на много свети места.

Галапагоските острови, наричани още на острова, бе избран от читателите на пътуване и почивка, на най-красивия архипелаг в света. Той се състои от 19-големите острови в Тихия океан, известен богатство на флората и фауната вода. Истински рай в света.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *